24 Ekim 2013 Perşembe

GEÇ KALMIŞ BİR MİM!!!

Çok fazla geciktirdiğim için özürlerimi sunuyorum.
:)
Bloğunu keşfettiğim günden beri özellikle Kore'li arkadaşlarımIza karşı misafirperverliğine konuk olduğumuz yazılarını zevkle okuduğum, fotoğraflarını keyifle incelediğim Aslıcım'a kocaman sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Ve başlıyorum..
:)

Kozmetik Ürünlerimizden Gökkuşağı

Anladığım kadarıyla cildimiz için ne yapıyoruz onu yazmamız gerekiyor.
Ama ben parfümümden bahsetmek istiyorum. Benim için dış görünüşten bile daha önemli bir şey var, o da size bir metre yaklaşmış birinin güzel kokunuzu alabilmesi.
Yaklaşık on yıldır aynı parfümü kullanıyorum ve sanırım ölene kadar da onu kullanmaya devam edeceğim, hep olumlu tepkiler aldım ve ben de çok seviyorum. 
Parfüm: Dior Addict

Kozmetik olarak kullandığım, göz altı nemlendiricisi, yüz serumu ve yüz nemlendiricisi de Dior'un ürünleri.
Makyaj malzemelerinde shiseido'yu tercih ediyorum. Özellikle kapatıcı özellikte olanlarında çünkü uv filtreli, nemlendirici özellikte ve çok ince, cildinize zarar vermeyecek yapıda olduğu için. 

Makyaj yapmayı seviyorum, düzenli cilt bakımı da yaptırıyorum. Ama mümkün olduğunca az makyaj ve yapıyorsam abartıdan uzak makyaj yapıyorum. Ve biri "makyajını ne kadar güzel yapmışsın" deerse gidip hemen çıkarıyorum. Çünkü biliyorum ki en iyi makyaj, sizin güzelliğinizin önüne geçmeyen makyaj :)

Ve en önemlisi sağlıksız her şeyden uzak durmaya çalışıyorum, beslenmeme çok dikkat ediyorum. Ama ben yazdıkça yazıyorum, biri beni durdursun. Aslıcım; tekrar çok teşekkür ediyorum. İşin kolayına kaçıyorum ve cevaplamak isteyen bütün arkadaşlarım cevaplasın, ben keyifle okurum diyorum..
:)

Bu da evimden küçük bir kare :))

Fotoğraf

Sevgilerimle 
pehito



12 yorum:

  1. aaaa güzel olmuş deyince silmek mi??? hiç bu açıdan bakmamıştım benn (:
    güzel bir yorum olmuş pe hitom teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım

      Kesinlikle bu açıdan bakmanı tavsiye ederim..
      :))
      Ben teşekkür ederim, mim için..
      :)

      Sil
    2. tamam bir denerimmmm :)
      ricalarrr sevgiler :)

      Sil
    3. Aslıcım

      Benden de sana kocaman sevgiler..
      :)

      Sil
  2. parfüm kokusunu seviyorum ama kendimde kullanamıyorum kedim hoşlanmıyor çünkü:( ona zararı olacağını düşünüyorum kucağımda otururken istemeden ciğerlerine dolan koku zararlı olabilir, biraz tuhaf pimpirikliyim bu konuda ev oda parfümü filan beni rahatsız eder, aşırı kokulu deterjanlar da...tutup tekrar durulatıyorum makinede:(( zor oluyor hele bir ara yün şampuanını biraz fazla kaçırmışım bütün koridorlar (kış günü içeride kurutuyorum) yün şampuanı koktu Bücürük zehirlenecek diye ödüm koptu...(kedilerin böbrekleri kokularla zehirleniyor) cildine bakman çok iyi bir şey yaşlanınca faydasını görürsün...ben senin tersine makyaj yapmayı sevmiyorum:( gençken bile yapmazdım yapsam da eve gelir gelmez ilk iş yüzümü temizlemek sonra da bir güzel yıkamaktı...ah ah benim kırışıklıkları giderecek mucize lazım bana:(((
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde Ablacığım

      Bücürük çok şanlı :) ben de kızıma zararı dokunacak şeylerden uzak duruyorum. Ağır kokular beni de rahatsız eder, önemli olan temiz kokmak öyle değil mi :)

      Ben makyaj yapmayı seviyorum ve eve gelir gelmez makyajını temizliyorum. Sağlıklı olanda bu.
      :)
      Ve kendinize çok haksızlık ediyorsunuz. Fotoğraflarınızı gördüm çok genç ve sağlıklı görünüyorsunuz.
      :)
      Bu arada kırışıklıklar için doğal olarak evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir maske tarifim var. Yayınlayacağım. Dilerseniz yapabilirsiniz..
      :)
      Sevgilerimle

      Sil
  3. mutlueda diyor ki; dior sana komisyon mu verse acaba? Yok yok bence seni reklamlarında oynatmalı, ki bu güzelliği herkes görsün."en iyi makyaj, sizin güzelliğinizin önüne geçmeyen makyaj " da slogan olmalı. herşey bir yana, o kadar güzel yazıyorsun ki, kendinden öylesine bahederken bile, karşındakine bir hayat felsefesi armağan edebiliyorsun. Harika mısın nesin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edam

      Ne güzel bir arkadaşsın sen ve iyi ki hayatımdasın.
      :)
      Kişi nasıl bakarsa onu görürmüş, yazdıkların senin güzel yüreğinin aynası. Çok teşekkür ediyorum.
      Seni seviyorum..
      :)

      Sil
  4. addict bağımlılık ya sen de dior addict olmuşsun hıııı.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Baharcım

      Ben adı gibi bağımlısıyım..
      :)

      Sil