6 Nisan 2013 Cumartesi

BİR HALİL SEZAİ HAYALİM VARDI

halil sezai
Bir Halil Sezai hayalim vardı. İlk çıktığında herkesin dalga geçtiği, tamam abartmayalım herkes olmasa da çoğunluğun dalga geçtiği bir adama ilk günden beri hayranım. Güzelliğinden ya da yana taradığı saçlarından değil tabi. Zaten güzel de değil, ayrıca erkekler güzel olamaz değil mi?? Bildiğiniz gibi "kız güzeli" diye bir tabir  var. Yani erkek dediğin "yakışıklı" olur ama adam yakışıklı da değil. Yani büyük bir çoğunluğa göre değil. Ya da yakışıklı erkek kriterlerine uygun değil. :) Ayy ne çok zorlandım anlatmakta. :) (Şu an arkasından konuşuyor olmuyorum değil mi, olmuyorumdur çünkü yazıyorum ;))

İşin özeti şudur adam yakışıklı değil, boylu poslu değil ama ben adamın her halini seviyorum. Bundan on kilo fazla halini de seviyordum, şimdiki halini de. Şarkılarını seviyorum, her birinde kendimden bir şey buluyorum. Ahh diyorum, o da benim gibi "aşka aşık" bu adam kimseye aşık olamaz diyorum. Yanındaki hiçbir kadına ait olmayacak, zaten yanına da kimseyi yakıştırmayacak. Gerçi yanına değil, "aşkını kimseye yakıştırmayacak" diyorum. Diyorum da diyorum, diyorum da diyorum. Kendimi kaptırmış, böyle birinin varlığına inandırmış iken, arkadaşım Aslı beni dürtüyor.

"Biliyor musun pehito, Halil Sezai'yi sarışın bir kadınla yakalamışlar" O an kafamdan aşağıya kaynar sular dökülüyor. Hah yani bana ne oluyorsa. "Ne diyorsun, bizim Halil ve sarışın bir kadın. Yandan ayrılmış saçlarıyla yanındaki kadına baygın baygın bakıyor. Halil ve bir kadın!!! Olamazzz" Ve hemen dalgın dalgııın uyuduğum uykumdan uyanıyorum. "Halil Sezai bir erkek pehito, tabi ki bir kadınla olacak. Öyleyse o şarkılar nasıl çıkacak. Hah tamam kadından ayrılacak o zaman çıkacak" :) Kendimi böyle rahatlatıyorum.

Bir Halil Sezai hayalim vardı; aşık ama aşka aşık. Asla alıp onu bir bedene sıkıştırmaya çalışmayacak. Bugün bir hayal kırıklığım var. Sanırım buna inanan tek kişi benim. :/

Sevgiyle kalın
pehito :)

14 yorum:

  1. Göç Eden Aşklar Gider Saklı Kente.. Sadece akustik dinlerim sezaiyi albüm versiyonlarının ruhu yok !! Bir kız ark vardı onla tanıdım sezaiyi bütün şarkılarını vermişti bana ozmnlar sorunsuz dinleyebiliyordum sonra ayrıldı benden ve ayrılık acısıyla sezai beni mahvetti ! Aylarca kelebekler vadisinde yaşamış adam =) aşk adamı sakalım uzamıştı halil sezai gibi olmuştum, evet erkek güzel olmaz erkek erkektir karakterli olması makbuldür ve bakımlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidenler döner mi
      Geriye gelir mi??

      Haklısın akustik versiyonu güzel amaaaa ben ikinci albümünü severek dinliyorum :)

      Kız arkadaşın ve yaşadığın aşk acısı için üzüldüm :(( ve evet bazı insanlar hayatımızda iken çok sevdiğimiz şeyleri, onlar gittikten sonra sevemiyoruz çünkü gideni hatırlatıyorlar.

      Erkeklere gelince yakışıklı değil, karakterli olsunlar. Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum :))

      Sonsuz sevgilerimle :))

      Sil
  2. Hıh işte aşkını kimseye yakıştıramamak sonunda düşüncelerimi açıklayan bir kelime grubu buldum :)
    Bana da sanki aşklar karşılıklı olamazmış, hep tek taraflı kalırmış gibi geliyor. Çünkü aşk günümüzdeki gibi belki daha iyisini bulabilirim mantığında bir şey değil, seviyorsam o her şeyin en iyisidir gibi bir şey. :) Leylanın bir tek mecnuna güzel görünmesi gibi bir şey bu. :) Tabii benim gibi düşünen insan kaldı mı bilmiyorum, tek bildiğim bir şey kalacaksa onun da benim evde kalacak olma gerçeğim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcucuğum, evde kalmazsın. Eminim bir gün biri aşkını söke söke alır senden :))

      Sana katılıyorum "daha iyisini bulabilirsem" ne demek. Bunu dediğin an zaten hayatındaki insan hiç hayatında olmamış demektir.

      Umarım en yakın zamanda kalbinin kapısı çalınır ve sen de anahtarı doğru insana verirsin :))

      Sevgiyle kal canım :))

      Sil
  3. Yalnız değilsin! Halil Sezai'i konusunda değil. :)) Aşka aşık olma konusunda yalnız değilsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anarşi

      Bu harika bir haber değil de nedir?? Burada yazmanın güzel yanlarından biri de bu. İnsan "başkaları da var, benim gibi düşünen başkaları" diyebiliyor :))

      Sevgilerimle :))

      Sil
  4. hımmmm şimdi tabii ki o da sen gibi ben gibi bir insan ve tabii ki sıradan bi hayatı olacak sevecek ayrıılcak filan.
    bi de, aşka aşık olmaktansa insanlara aşık olmak daa iyi gibi sanki.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet o da bizim gibi İnsan.

      İnsana aşk, bitiyor ama aşka aşk bitmiyor. Hep senle, insana aşk kaybedene kadar senle. Sonra yerini başka şeyler alıyor. Kızgınlık- nefret- hayal kırıklığı ve ...

      Öyle işte :)

      Sil
  5. hımmmm bu daha iyimiş daha zararsız.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone

      Hıııımmm galiba daha zararsız :))

      Sil
  6. bazı şarkılarını severim,özel hayatı hakkında hiçbir fikrim yok:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcım :)

      Seviliyor gerçekten şarkıları :)) özel hayatına dair ben de bir şey bilmiyordum, merak da etmiyordum. Arkadaşım dürtene kadar :))

      Sevgilerimle canım :))

      Sil
  7. Bir kişinin yüreğini sevdiğinde fiziksel özellikleri ikinci planda kalmalıdır, kalır da zaten.
    Sen de bunu ne güzel anlatmışsın pehito :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Zeugma;

      Aşk dış görünüşe bağlı olmamalı. Bazen sakat bir kadın/adamın yanında onu sevdiğini söyleyen birini görsek, aklımıza "acaba neden yanında" sorusunu sormaktan kendimizi alamayız. Halbuki aşk başka bir şey, bedenlerden bağımsız. Hayranlık da öyle.

      Bu arada bu yazıyı Halil Sezai'nin okumasına karşılık olarak, olur ya hani bir şekilde okur.;) Şunu belirtmek isterim; bu yazıda ki Halil Sezai abartılmış bir kişilik olarak yazılmıştır :)) Affına sığınarak :)

      Beğenmene ayrıca çok sevindim Zeugma, sevgilerimle :)

      Sil